Skip to main content

Bewonerscommissie Hoogeberg verzilvert leefbaarheidscheque

By 20 december 2022Nieuws

Eind november verwelkomde Woningbedrijf Velsen alle bewonerscommissies en de Huurdersraad in restaurant Spijkers. Tamar Hagbi, directeur bestuurder: “Doel van de avond was om ze in het zonnetje te zetten, kennis met elkaar te maken en te proeven wat er leeft onder de bewoners, maar ook bij Woningbedrijf Velsen.”

Alle bewonerscommissies ontvingen een waardebon om te besteden aan bijvoorbeeld de leefbaarheid in de wijk. Hier heeft bewonerscommissie Hoogeberg uit de Trompstraat in IJmuiden meteen gehoor aangegeven. Initiatiefnemers Jan Scholten en Piet hebben op 19 december samen met Woningbedrijf Velsen een tijdelijke boom geplaatst op een plantsoen bij het complex. Elk jaar zetten ze rond de feestdagen een kerstboom op en versieren deze met lichtjes. Nu komt er dus een vaste Nordmann-boom, wat meteen een duurzame oplossing is.

Gudy van Veen, woonconsulent Woningbedrijf Velsen: “Ik ben trots op deze bewonerscommissie omdat zij hart voor de wijk en voor elkaar hebben. De bewoners zijn erg betrokken en dat is mooi om te zien”.