Maatregelen in verband met het Corona virus

By 15 maart 2020 Nieuws

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) adviseert maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. In het belang van de gezondheid van onze huurders, relaties en medewerkers volgt Woningbedrijf Velsen dit advies op.

Juist in deze periode vinden we het ook belangrijk dat we bereikbaar voor u zijn en u zo goed mogelijk blijven helpen. We nemen daarom de volgende maatregelen:

  • Ons kantoor is vanaf heden tot 6 april gesloten voor bezoekers. Ook onze wijkkantoren zijn gesloten. Wij blijven uiteraard telefonisch bereikbaar via 0255 – 566 566 of per e-mail info@wbvelsen.nl
  • Wij vragen u uitsluitend telefonisch contact met ons op te nemen als een reparatie niet kan wachten, bijvoorbeeld bij een gaslucht, ernstige lekkage, algehele stroomstoring of als de voordeur niet afsluitbaar is. Tijdens kantoortijden zijn wij hiervoor bereikbaar op 0255 – 566 566. Buiten kantoortijden kunt u bellen met 020 – 51 12 511.
  • Reparatieverzoeken die niet spoedeisend zijn, stellen wij voorlopig uit. U kunt niet spoedeisende reparatieverzoeken wel blijven doorgeven via onze website: https://www.wbvelsen.nl/reparatieverzoek/Wanneer deze voorzorgsmaatregel is opgeheven, nemen wij contact met u op om een reparatie in te plannen.
  • Bij het plannen van spoedafspraken bij u thuis, vragen wij of u of uw huisgenoten klachten hebben die passen in het beeld van het Corona virus. Is het antwoord ja, dan treffen wij in overleg met u passende maatregelen om persoonlijk contact te vermijden.
  • Onze medewerkers zullen zoveel mogelijk vanuit huis werken. Het is mogelijk dat reeds gemaakte afspraken daardoor alleen telefonisch kunnen plaatsvinden of worden uitgesteld.
  • Wellicht ten overvloede: voor uw en onze gezondheid geven we elkaar even geen hand.

Verzoek om medewerking
Wij zijn ons uitermate bewust van de beperkingen van deze maatregelen. Toch nemen wij deze maatregel omdat wij ons er bewust van zijn dat een deel van onze huurders een kwetsbare gezondheid heeft. Uit zorg voor hen en voor onze eigen medewerkers die zeer gemotiveerd zijn om u van dienst te blijven. Wij rekenen dan ook op uw begrip en medewerking. 

Actuele situatie
De voorzorgsmaatregelen die we nu nemen, kunnen veranderen. Uiteraard houden we u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Houd daarom onze website in de gaten voor het laatste nieuws.

Meer informatie coronavirus
Wilt u meer informatie of heeft u vragen over het coronavirus? Kijkt u dan op de website van het RIVM​ of bel met het landelijke informatienummer 0800-1351.