Skip to main content

Vacature senior communicatiemedewerker/-adviseur

Ben jij die veelzijdige, bevlogen senior communicatiemedewerker/ communicatieadviseur die energie krijgt van het verbeteren van communicatiebeleid maar die tegelijkertijd de uitvoering ervan ook graag op zich neemt? Denk jij vanuit de behoefte van de klant en werk jij graag bij een organisatie die maatschappelijk betrokken is? Lees dan verder! 

Het marketing- en communicatievak is erg breed, en dat is precies wat jij leuk vindt! Je houdt ervan om je het ene moment bezig te houden met het aanscherpen van strategieën en initiatieven en het andere met het uitwerken van de juiste boodschap en middelenmix om onze koers onder de aandacht te brengen. Je werkt graag samen met je communicatie-collega om de doelen van Woningbedrijf Velsen te verwezenlijken. Interesse gewekt? We zien je reactie graag tegemoet! 

Aantal uren: naar eigen inzicht.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Je beheert, onderhoudt, redigeert en creëert content voor de nieuwsbrieven, bewonersmagazine, intranet, website en LinkedIn;  
 • Ondersteunt de organisatie bij algemene vragen en de correspondentie met klanten;  
 • Schrijft persberichten en bent aanspreekpunt voor de pers. Je houdt hiervoor een logboek bij en rapporteert maandelijks hierover; 
 • Je neemt deel aan projectteams en werkt communicatieplannen uit; 
 • Je zoekt actief binnen en buiten de organisatie naar relevant nieuws en deelt dit periodiek met de organisatie; 
 • Je stuurt samen met je collega op resultaten uit de jaarplannen van de afdeling; 
 • Bewaakt de huisstijl. 

Ik word continu uitgedaagd en krijg alle mogelijkheden voor persoonlijke groei met cursussen en opleidingen.

Stacey | communicatiemedewerker

Je beschikt over de volgende kwaliteiten:

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • 3-5 jaar ervaring met ontwikkeling en uitvoering van communicatie- en marketingbeleid en -middelen;
 • Ervaring met multimedia;
 • Ervaring met plan- en projectmatig werken;
 • Je werkt vanuit zelfstandigheid maar zoekt actief de samenwerking op en bent een goede gesprekspartner;
 • Je bent creatief, proactief en omgevingsbewust.
Wij-zoeken-mensen-woningbedrijf-Velsen-3-300x286

Ons aanbod

Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding tussen de € 3.716 – € 5.903. Je werkt in een klein hecht team en met nog veel meer leuke collega’s, flexibele werktijden, hybride werken, 26 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband en een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband. Daarnaast bieden wij een brede functie in een ambitieuze organisatie in transitie met veel ruimte voor persoonlijke inbreng en groei. Er is budget om je thuiswerkplek in te richten en een loopbaanontwikkelingsbudget van € 900,- per jaar op basis van een fulltime dienstverband. Kernwaarden van Woningbedrijf Velsen zijn verbindend, inclusief en dienstbaar.

Reageren?

 • Ben jij enthousiast geworden en kun jij je helemaal vinden in bovenstaand profiel? Mail dan je cv en korte motivatie naar werkenbij@wbvelsen.nl onder vermelding van vacature sr. communicatiemedewerker/-adviseur;
 • Voor vragen kan je een mail sturen naar werkenbij@wbvelsen.nl;
 • We vragen referenties en een VOG-verklaring.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Overige vacatures

Klik op dit plaatje om de overige vacatures te bekijken

Meer informatie over WBV

Klik op de afbeelding om meer te lezen over Woningbedrijf Velsen

Blog van woonconsulent Gudy van Veen

Bekijk de blog van Gudy over een dag uit haar werkleven als woonconsulent

Meer informatie over de woonkernen van Woningbedrijf Velsen :

Santpoort-Zuid

Wij verhuren 72 appartementen verdeeld over drie complexen met ieder 24 woningen dwars gelegen op de Van den Bergh Van Eysingaplantsoen. De appartementen in deze portiek-etageflats, zonder lift, zijn bestemd voor een- en tweepersoonshuishoudens. Het zijn voornamelijk 3- en 4 kamerappartementen en enkele 2-kamer appartementen.

Santpoort-Zuid heeft een dorps karakter en heeft zich in de jaren ontwikkeld tot een populair villadorp aan de duinrand. Santpoort Zuid ligt aan de spoorlijn tussen Santpoort Noord en Bloemendaal en heeft zelf ook een station. Het heeft goede verbindingen met de gemeentes in de omgeving en is per auto makkelijk bereikbaar.

Santpoort-Noord

Wij verhuren hier 110 eengezinswoningen, 108 appartementen zonder lift en 69 appartementen die wel over een lift beschikken. De eengezinswoningen liggen in de West-Indische buurt (deels verkocht) en in de Hyacintenstraat e.o. (deels verkocht). De appartementen zijn te vinden aan het Burg. Weertsplantsoen. In Santpoort-Noord bezitten wij ook 40 garages.

Het gebied Santpoort-Noord, ligt tussen de rijksweg A 208 in het oosten, de Santpoortse dreef in het, noorden en afbuigend naar het westen. In het zuiden het Burg. Rijkenspark. Santpoort-Noord heeft een station. Door het dorpse karakter is dit gebied zeer populair binnen de gemeente Velsen. Voor medische voorzieningen zijn de inwoners aangewezen op Haarlem-Noord.

Stadspark

Dit gebied ligt tussen de Lange Nieuwstraat en de Planetenweg. De bebouwing ligt rondom een parkachtig gebied. Onze woningen liggen aan: Moerbergplantsoen, Gijzenveltplantsoen, Grahamstraat, Radarstraat, Dolfijnstraat, Waalstraat en Radarstraat. In het gebied wonen veel 1-2 persoonshuishoudens en kleine gezinnen. In De Meteoor (Radarstraat) wonen senioren.

Aantal woningen: 6 portiek/etagewoningen met lift en 462 zonder.

Driehuis

In Driehuis bezit Woningbedrijf Velsen alleen verzorgingshuis Huis ter Hagen (gehuurd door Zorgbalans) met 18 inpandige aanleunwoningen. De verhuur van deze woningen gaat via Wonen in Velsen.
Voor informatie over de indicatie voor een plek in het verzorgingshuis kunt u bij Zorgbalans terecht.

Driehuis ligt tussen IJmuiden en Santpoort-Noord, ten noord-westen van de spoorlijn richting Beverwijk. Deze kern is bekend door onder andere het oudste crematorium Westerveld.

Oud-IJmuiden

Oud-IJmuiden wordt begrensd door de Kanaaldijk in het noorden, de Halkade in het westen, afbuigend naar de Geul die weer aansluit op de Kanaal dijk. De wijk ondergaat een ingrijpende ontwikkeling. Na afronding van de bouwactiviteiten zal sprake zijn van een evenwichtige mix: van oud- en nieuwbouw, monumentale gebouwen versus spraakmakende nieuwbouw en van hoog- en laagbouw. Voor het Thaliatheater is een mooi plein ontstaan.

Onze woningen: 183 eengezinswoningen, 225 portiek/etagewoningen met lift en 192 zonder.

IJmuiden-Zuid

IJmuiden-Zuid wordt begrensd door De Noostraat/Lange Nieuwstraat, de Heerenduinweg en voormalig spoor met Driehuis/IJmuiden. In dit deel van IJmuiden bezitten wij diverse portiek/etagecomplexen. Daarnaast eengezinswoningen in de sociale huur en de markthuur (aantal 15). In de Rivierenbuurt is een deel van de woningen verkocht. De appartementen in de Fidelishof worden, als ze leeg komen,

te koop aangeboden.

De verdeling is als volgt: 476 eengezinswoningen, 831 portiek/etagewoningen zonder lift en 47 met lift.

Velsen-Zuid

Velsen Zuid is gelegen tussen het Noordzeekanaal in het noorden, het tracé van de Velsertunnel in het oosten en de Parkweg in het westen en in het verlengde hiervan de Amsterdamseweg in het zuiden. Onze woningen in Meershoef en De Ticht zijn exclusief bestemd voor senioren.

Aantal woningen: 50 portiek/etagewoningen met lift en 13 zonder.

Zee- en Duinwijk

Het gebied Zee- en Duinwijk ligt ten westen van het Stadspark. In het zuiden begrensd door Heerenduinweg en in het noorden door Havenkade, Dokweg. Veel verschillende soorten woningen met veel variatie in de bouw: portiek/etagewoningen, galerijflats, eengezinswoningen en maisonnettes.

Onze woningen: 167 eengezinswoningen, 1537 etagewoningen met lift en 720 zonder.

Velserbroek

In Velserbroek verhuren wij 82 eengezinswoningen. Bijna allemaal in de sociale huur. Daarnaast verhuren wij enkele appartementen aan Stichting Philadelphia met op de begane grond een kinderdagverblijf.

Deze VINEX-locatie die in de jaren tachtig is ontwikkeld, ligt ten westen van rijksweg A 208.

 

Velsen-Noord

Ons bezit bestaat uit meanderende portieketage bouw aan de Gildenlaan en de Schulpweg, zowel gelijkvloers als maisonnettes. Aan het Breesaperhof staat laagbouw bestaande uit twee lagen. Ook aan de Ladderbeekstraat staat laagbouw. De woningen aan de Doelmanstraat zijn bestemt voor senioren. Al ons bezit is geconcentreerd rond het Breesaperhof. In het totaal zijn het 444 woningen. Dat zijn 434 portiek etagewoningen zonder lift, 7 met lift en 3 eengezinswoningen.

Velsen-Noord wordt begrensd door de Tata/Corus excursietrein, de Velsertunnelweg, het Noordzeekanaal en de Wenckebachstraat. Het gebied zit ingeklemd door industrie. Hoewel Velsen-Noord deel uitmaakt van de gemeente Velsen zijn de voorzieningen in Beverwijk dichterbij.

IJmuiden-Noord

IJmuiden is de grootste woonkern van de gemeente Velsen en dateert uit de tweede helft van de 19e eeuw. IJmuiden heeft veel voorzieningen, zoals de winkelstraat de Lange Nieuwstraat, een zwembad, twee theaters, sportparken, een goede busverbinding etc. Het centrum ligt in IJmuiden Oost, met het door Dudok ontworpen stadhuis. IJmuiden is een van de zeven woonkernen van Velsen, en telt zelf weer vier wijken met onderscheiden buurten. De wijken zijn Oud-IJmuiden, IJmuiden-Noord, IJmuiden-Zuid en Zee- en Duinwijk.

Aantal woningen
eengezinswoningen in de sociale huur: voor gezinnen 208, voor senioren 16
portiek/etage met lift: voor senioren 20
portiek/etage zonder lift: voor gezinnen 39, voor senioren 140, voor 1/2 persoonshuishoudens 303
In deze wijk zijn 25 markthuurwoningen beschikbaar: 2 eengezinswoningen en 23 appartementen met lift voor senioren

Woningbezit