Woningbedrijf Velsen zoekt een:

Teamleider Finance & Control

Met jouw ervaring heb je de keuze uit veel vacatures. Waarom je nu juist kiest voor deze vacature bij ons bedrijf? Wij bieden je de kans om je functie grotendeels zelf vorm te geven en een bijdrage te leveren aan de groei van de organisatie.

Over Woningbedrijf Velsen
Woningbedrijf Velsen verhuurt en onderhoudt woningen. We transformeren de komende 10 jaar een groot deel van onze woningvoorraad (met een investering van € 300 mln). We vernieuwen onze woningen, die uit de wederopbouwperiode komen, naar goede, prettige, betaalbare en verduurzaamde woningen. Dat doen we samen met onze huurders, (maatschappelijke) partners en medewerkers. Die uitdaging is groot, de organisatie komt op stoom en we hebben nog veel te doen.

Wat ga je doen als Teamleider Finance & Control?
Als teamleider control en financiële administratie ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van alle activiteiten ten behoeve van de samenstelling van managementrapportages, de jaarrekening, werkbegroting en meerjarenbegroting. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het organiseren van het proces van verzamelen, invoeren en controleren van gegevens ten behoeve van de financiële administratie met bijbehorende sub administraties.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het coachen, ontwikkelen en ondersteunen van medewerkers van de afdeling Finance & Control. Je motiveert medewerkers in te nemen ontwikkelstappen. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de afdelingsdoelstellingen.

Het team
In jouw functie geef je leiding aan de medewerkers van het team Finance & Control. Het team valt onder Bedrijfsvoering.

Wat verwachten wij van jou?
Je verbindt de strategie van de organisatie met de ambities en kwaliteiten van de afdeling en de medewerkers Je hebt ervaring met alle administratieve processen binnen de Control en Finance afdeling, de uitvoering van het risicobeleid en het uitvoeren van interne controles.

Wat breng je mee?

  • Je hebt aantoonbaar Hbo+/wo werk- en denkniveau en minimaal een afgeronde Hbo-opleiding in de richting van bedrijfseconomie, bedrijfskunde of een gelijkwaardige opleiding.
  • Kennis van en ervaring met coaching en leidinggeven zijn eigenschappen die op jou van toepassing zijn.
  • Kennis van begrotings- en budgetteringssystemen.

Wat bieden wij
Woningbedrijf Velsen biedt jou bij aanvang een jaarcontract met de intentie dit voor onbepaalde tijd te verlengen. De vacature is voor 36 uur. Het salaris is conform de cao Woondiensten. De functie van Teamleider Finance & Control wordt gewaardeerd in schaal K en bedraagt afhankelijk van kennis en ervaring tussen de € 4.265 – € 5.765 bruto per maand op basis van 36 uur.

Naast het salaris bieden wij jou:

  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenregeling en een persoonlijk ontwikkelbudget.
  • Er is ruimte voor verdere inhoudelijke ontwikkeling en de mogelijkheid om brede ervaring en kennis op te doen in een maatschappelijk relevante organisatie.
  • De standplaats voor deze vacature is IJmuiden.

Hoe nu verder

  • Ben je enthousiast geworden? Mail dan je cv en korte motivatie naar werkenbij@wbvelsen.nl onder vermelding van vacature Teamleider Finance & Control
  • Voor vragen over de functie kan je terecht bij Zino Willems, manager bedrijfsvoering: z.willems@wbvelsen.nl / 06 51 98 33 53
  • Voor vragen over de vacature en de procedure kan je terecht bij Tanja van Beeren, HR adviseur: t.vanbeeren@wbvelsen.nl / 06 13 09 30 37
  • We vragen referenties en een VOG-verklaring.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Meer informatie

Tanja van Beeren

HR adviseur

t.vanbeeren@wbvelsen.nl / 06 13 09 30 37

Zino Willems

Zino Willems

Manager bedrijfsvoering

z.willems@wbvelsen.nl / 06 51 98 33 53

Direct solliciteren