Skip to main content

Vacature Technisch Adviseur

Draag jij graag bij aan veilige en prettige woningen voor onze huurders? Word je enthousiast om als techneut een brede regierol op te pakken?  Kom dan werken bij de grootste verhuurder van Velsen met een sociaal hart! We kijken uit naar je komst.

Binnen ons team hebben wij ruimte voor een:

Technisch Adviseur  (30-36 uur)

Wat ga je doen als je technisch adviseur?
Als technisch adviseur ben je verantwoordelijk voor de diverse werkzaamheden op het gebied van technisch beheer van onze woningen. In jouw rol adviseer je met enthousiasme jouw collega’s over de onderhoudsmaatregelen. Daarnaast inspecteer je in het kader van dagelijks onderhoud grotere reparatieverzoeken en houd je toezicht op de kwaliteit van de uitvoering van onze woningen en complexen. Met jouw technische kennis ben jij niet alleen de vraagbaak voor je collega’s van Klant & Woning maar eigenlijk voor de hele organisatie.

Een greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden

 • Dagelijks controleert de status van lopende reparatieverzoeken, stuur je reacties naar bewoners naar aanleiding van uitgebreide reparatieklachten of een aanvraag voor zelf aangebrachte voorzieningen.
 • Je gaat de wijken in om inspecties te doen aan de woningen i.v.m. de reparatieverzoeken.
 • Je maakt offertes en levert technische omschrijvingen
 • Je stuurt de aannemers aan en neemt besluiten over de mutatiewoningen zodat er zo min mogelijk leegstand is. Uiteraard ben jij eindverantwoordelijke bij de oplevering van de woning
 • Je adviseert je collega woonconsulent op technische gebied over bijvoorbeeld een zorgcomplex
 • In geval van brand of stormschade ben je het eerste aanspreekpunt en schakel je snel totdat alles geregeld is.
 • Uiteraard administreer jij al je werkzaamheden heel zorgvuldig.
 • Je levert een actieve bijdrage aan de opstelling van de jaarbegroting planmatig onderhoud en investeringen.
 • Je adviseert de verkoopmakelaars over de technische staat van de complexen die in verkoop worden gebracht.
 • Je neemt deel aan zogenaamde wijk/buurtschouwen.

Kortom een zeer veelzijdig functie die door jou vormgegeven mag worden!

Het team

Je maakt deel uit van het team Verhuur en Vastgoedbeheer. Wij zijn onderverdeeld in Serviceonderhoud, Dagelijks Onderhoud, Huurincasso en de Verhuurmakelaars.

Over de procedure

Sven Nijssen

Recruiter

s.nijssen@wbvelsen.nl
06 - 57 33 87 07

Mail je CV + motivatie naar
Solliciteren
Wij-zoeken-mensen-woningbedrijf-Velsen-3-300x286

Wat breng jij mee?

Om deze functie goed en met plezier te kunnen uitoefen heb je een MBO+/HBO werk- en denkniveau. Ervaring met bouwkundige inspecties is een pre. Je hebt kennis van wet- en regelgeving op bouwkundig gebied en natuurlijk ook van ARBO en VCA-voorschriften. Je komt niet in een gespreid bedje dus zelfredzaamheid is zeker voor jou van toepassing.

Verder

 • Heb je goed ontwikkelde communicatieve en sociale vaardigheden, mondeling en schriftelijk
 • Ben je verantwoordelijk en besluitvaardig
 • Kan je goed plannen en organiseren
 • Heb je humor en ben je gezellig in een team

Wat bieden wij?

Woningbedrijf Velsen biedt jou bij aanvang een jaarcontract met de intentie dit voor onbepaalde tijd te verlengen. De vacature is voor 30-36 uur (laten we samen kijken wat past). Het salaris is conform de cao Woondiensten en wordt gewaardeerd in schaal H.

Naast het salaris bieden wij jou

 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenregeling en een persoonlijk ontwikkelbudget;
 • Er is ruimte voor verdere inhoudelijke ontwikkeling en de mogelijkheid om brede ervaring en kennis op te doen in een maatschappelijk relevante organisatie.

Hoe nu verder?

 • Ben jij enthousiast geworden en kun jij je helemaal vinden in bovenstaand profiel?
  Mail dan je motivatie en CV naar Sven Nijssen onder vermelding van de functie waarop je reageert;
 • Voor vragen kun je terecht bij Sven Nijssen, Recruiter:  s.nijssen@wbvelsen.nl / 06 57 33 87 07
 • We vragen referenties en een VOG-verklaring.

Overige vacatures

Klik op dit plaatje om de overige vacatures te bekijken

Meer informatie over WBV

Klik op de afbeelding om meer te lezen over Woningbedrijf Velsen

Meer informatie over de woonkernen van Woningbedrijf Velsen :

Santpoort-Zuid

Wij verhuren 72 appartementen verdeeld over drie complexen met ieder 24 woningen dwars gelegen op de Van den Bergh Van Eysingaplantsoen. De appartementen in deze portiek-etageflats, zonder lift, zijn bestemd voor een- en tweepersoonshuishoudens. Het zijn voornamelijk 3- en 4 kamerappartementen en enkele 2-kamer appartementen.

Santpoort-Zuid heeft een dorps karakter en heeft zich in de jaren ontwikkeld tot een populair villadorp aan de duinrand. Santpoort Zuid ligt aan de spoorlijn tussen Santpoort Noord en Bloemendaal en heeft zelf ook een station. Het heeft goede verbindingen met de gemeentes in de omgeving en is per auto makkelijk bereikbaar.

Santpoort-Noord

Wij verhuren hier 110 eengezinswoningen, 108 appartementen zonder lift en 69 appartementen die wel over een lift beschikken. De eengezinswoningen liggen in de West-Indische buurt (deels verkocht) en in de Hyacintenstraat e.o. (deels verkocht). De appartementen zijn te vinden aan het Burg. Weertsplantsoen. In Santpoort-Noord bezitten wij ook 40 garages.

Het gebied Santpoort-Noord, ligt tussen de rijksweg A 208 in het oosten, de Santpoortse dreef in het, noorden en afbuigend naar het westen. In het zuiden het Burg. Rijkenspark. Santpoort-Noord heeft een station. Door het dorpse karakter is dit gebied zeer populair binnen de gemeente Velsen. Voor medische voorzieningen zijn de inwoners aangewezen op Haarlem-Noord.

Stadspark

Dit gebied ligt tussen de Lange Nieuwstraat en de Planetenweg. De bebouwing ligt rondom een parkachtig gebied. Onze woningen liggen aan: Moerbergplantsoen, Gijzenveltplantsoen, Grahamstraat, Radarstraat, Dolfijnstraat, Waalstraat en Radarstraat. In het gebied wonen veel 1-2 persoonshuishoudens en kleine gezinnen. In De Meteoor (Radarstraat) wonen senioren.

Aantal woningen: 6 portiek/etagewoningen met lift en 462 zonder.

Driehuis

In Driehuis bezit Woningbedrijf Velsen alleen verzorgingshuis Huis ter Hagen (gehuurd door Zorgbalans) met 18 inpandige aanleunwoningen. De verhuur van deze woningen gaat via Wonen in Velsen.
Voor informatie over de indicatie voor een plek in het verzorgingshuis kunt u bij Zorgbalans terecht.

Driehuis ligt tussen IJmuiden en Santpoort-Noord, ten noord-westen van de spoorlijn richting Beverwijk. Deze kern is bekend door onder andere het oudste crematorium Westerveld.

Oud-IJmuiden

Oud-IJmuiden wordt begrensd door de Kanaaldijk in het noorden, de Halkade in het westen, afbuigend naar de Geul die weer aansluit op de Kanaal dijk. De wijk ondergaat een ingrijpende ontwikkeling. Na afronding van de bouwactiviteiten zal sprake zijn van een evenwichtige mix: van oud- en nieuwbouw, monumentale gebouwen versus spraakmakende nieuwbouw en van hoog- en laagbouw. Voor het Thaliatheater is een mooi plein ontstaan.

Onze woningen: 183 eengezinswoningen, 225 portiek/etagewoningen met lift en 192 zonder.

IJmuiden-Zuid

IJmuiden-Zuid wordt begrensd door De Noostraat/Lange Nieuwstraat, de Heerenduinweg en voormalig spoor met Driehuis/IJmuiden. In dit deel van IJmuiden bezitten wij diverse portiek/etagecomplexen. Daarnaast eengezinswoningen in de sociale huur en de markthuur (aantal 15). In de Rivierenbuurt is een deel van de woningen verkocht. De appartementen in de Fidelishof worden, als ze leeg komen,

te koop aangeboden.

De verdeling is als volgt: 476 eengezinswoningen, 831 portiek/etagewoningen zonder lift en 47 met lift.

Velsen-Zuid

Velsen Zuid is gelegen tussen het Noordzeekanaal in het noorden, het tracé van de Velsertunnel in het oosten en de Parkweg in het westen en in het verlengde hiervan de Amsterdamseweg in het zuiden. Onze woningen in Meershoef en De Ticht zijn exclusief bestemd voor senioren.

Aantal woningen: 50 portiek/etagewoningen met lift en 13 zonder.

Zee- en Duinwijk

Het gebied Zee- en Duinwijk ligt ten westen van het Stadspark. In het zuiden begrensd door Heerenduinweg en in het noorden door Havenkade, Dokweg. Veel verschillende soorten woningen met veel variatie in de bouw: portiek/etagewoningen, galerijflats, eengezinswoningen en maisonnettes.

Onze woningen: 167 eengezinswoningen, 1537 etagewoningen met lift en 720 zonder.

Velserbroek

In Velserbroek verhuren wij 82 eengezinswoningen. Bijna allemaal in de sociale huur. Daarnaast verhuren wij enkele appartementen aan Stichting Philadelphia met op de begane grond een kinderdagverblijf.

Deze VINEX-locatie die in de jaren tachtig is ontwikkeld, ligt ten westen van rijksweg A 208.

 

Velsen-Noord

Ons bezit bestaat uit meanderende portieketage bouw aan de Gildenlaan en de Schulpweg, zowel gelijkvloers als maisonnettes. Aan het Breesaperhof staat laagbouw bestaande uit twee lagen. Ook aan de Ladderbeekstraat staat laagbouw. De woningen aan de Doelmanstraat zijn bestemt voor senioren. Al ons bezit is geconcentreerd rond het Breesaperhof. In het totaal zijn het 444 woningen. Dat zijn 434 portiek etagewoningen zonder lift, 7 met lift en 3 eengezinswoningen.

Velsen-Noord wordt begrensd door de Tata/Corus excursietrein, de Velsertunnelweg, het Noordzeekanaal en de Wenckebachstraat. Het gebied zit ingeklemd door industrie. Hoewel Velsen-Noord deel uitmaakt van de gemeente Velsen zijn de voorzieningen in Beverwijk dichterbij.

IJmuiden-Noord

IJmuiden is de grootste woonkern van de gemeente Velsen en dateert uit de tweede helft van de 19e eeuw. IJmuiden heeft veel voorzieningen, zoals de winkelstraat de Lange Nieuwstraat, een zwembad, twee theaters, sportparken, een goede busverbinding etc. Het centrum ligt in IJmuiden Oost, met het door Dudok ontworpen stadhuis. IJmuiden is een van de zeven woonkernen van Velsen, en telt zelf weer vier wijken met onderscheiden buurten. De wijken zijn Oud-IJmuiden, IJmuiden-Noord, IJmuiden-Zuid en Zee- en Duinwijk.

Aantal woningen
eengezinswoningen in de sociale huur: voor gezinnen 208, voor senioren 16
portiek/etage met lift: voor senioren 20
portiek/etage zonder lift: voor gezinnen 39, voor senioren 140, voor 1/2 persoonshuishoudens 303
In deze wijk zijn 25 markthuurwoningen beschikbaar: 2 eengezinswoningen en 23 appartementen met lift voor senioren

Woningbezit