Skip to main content

Unic

Samenvatting

M.J. De Nijs en Zonen bouwt voor Woningbedrijf Velsen het project aan de Lange Nieuwstraat. Het project bestaat uit 4 blokken. In de 3 linker blokken worden in totaal 78 sociale 3- en 4-kamer woningen gerealiseerd in de prijsklasse tussen de
€ 607.46 en € 720,42 en hebben de naam UNIC gekregen. In het rechter blok, grenzend aan het marktplein komen 30 koopappartementen met aan de marktpleinzijde 3 commerciële eenheden. Dit bouwblok heeft de naam IJkpunt gekregen. Alle koopappartementen zijn verkocht.

Unic – Sociale huurwoningen
Ieder blok heeft 26 huurwoningen. De hoofdentrees liggen aan de Lange Nieuwstraat. Hier komen zowel bewoner als bezoeker het gebouw binnen. Via de centrale entree zijn alle woningen bereikbaar via de trap of de lift. De woningen zijn ook via de galerij aan de achterzijde te bereiken. Er zijn algemene parkeerplaatsen aan de voor- en achterzijde. Elke woning heeft een eigen berging.
De verhuur van de laatste 26 woningen start op 18 februari 2019. Om voor een woning in aanmerking te komen is inschrijven in www.mijnwoonservice.nl noodzakelijk. Toewijzing vindt plaats op basis van inschrijfduur en inkomen. Aanvullende voorwaarden zijn: voorrang 65+ (3 kamerwoning) en voorrang gezinnen (4 kamerwoning).

Beeldmateriaal
Naast de foto’s van de buitenkant en de voortgang van de bouw, vindt u hier ook alvast de indeling van de blokken en een aantal plattegronden.
Blokaanzicht: laat de indeling zien van de twee buitenste huurblokken. Het middelste blok bevat dezelfde woningen, maar dan in spiegelbeeld.
Plattegronden: Hieronder staan de meest voorkomende plattegronden.

Locatie

Impressie

Klik op een afbeelding voor een grote versie.

Updates

Locatie