Skip to main content

Is geen vraag, klacht of verzoek jou te gek, blijf jij altijd vriendelijk en ben jij vindingrijk en creatief in het bedenken van oplossingen? Zie jij het daarnaast als uitdaging om als aanspreekpunt binnen het team te fungeren? Dan is deze baan bij Woningbedrijf Velsen iets voor jou!

Over Woningbedrijf Velsen
Woningbedrijf Velsen verhuurt en onderhoudt woningen. We transformeren de komende 10 jaar een groot deel van onze woningvoorraad (met een investering van € 300 mln). We vernieuwen onze woningen, die uit de wederopbouwperiode komen, naar goede, prettige, betaalbare en verduurzaamde woningen. Dat doen we samen met onze huurders, (maatschappelijke) partners en medewerkers. Die uitdaging is groot, de organisatie komt op stoom en we hebben nog veel te doen.

Binnen ons klantcontact centrum (KCC) hebben wij ruimte voor een:

Senior medewerker klantcontactcentrum (uren in overleg)

Over de afdeling

De medewerker KCC is werkzaam binnen het Klantcontactcentrum (KCC), wat deel uitmaakt van de afdeling Klant en Wonen. Het Klantcontactcentrum (KCC) behandelt alle klantcontacten rondom verkoop, verhuur, reparaties, huurincasso en klachten over de dienstverlening.

Het Klantcontactcentrum (KCC) is een centraal punt voor het afhandelen van (bijna) alle eerstelijns klantcontacten en ziet er op toe dat vragen die elders binnen de organisatie worden behandeld, tijdig, correct en effectief worden beantwoord. Doelstelling is een goede score in de klantwaardering conform het kwaliteitssysteem.

Wat ga ja doen als senior medewerker Klantcontactcentrum?
De medewerker KCC is het eerstelijns aanspreekpunt voor klanten; bewoners/huurders en woningzoekenden. De medewerker is als casemanager verantwoordelijk voor alle aangenomen klantvragen, verzoeken, klachten of problemen en bewaakt gedurende het afhandelingsproces de doorlooptijd, kwaliteitsnormen en klanttevredenheid en blijft contactpersoon voor de klant.

Als senior medewerker KCC ben je naast de uitvoering van de taken van medewerker KCC ook het aanspreekpunt binnen het team KCC. Je bent verantwoordelijk voor het leveren van rapportages aan de teamleider Verhuur en Vastgoedbeheer. Je analyseert de rapportages en doet verbetervoorstellen. Jij bent de aanjager om samen met het team KCC de verbetervoorstellen te implementeren.

Wat breng jij mee?
Om deze functie goed en met plezier te kunnen uitoefenen heb je een afgerond MBO+/HBO-diploma.

En verder:

  • Ben je klantvriendelijk;
  • Blink je uit in plannen & organiseren;
  • Ben je vindingrijk en creatief in het bedenken van oplossingen.

Leuk als je ook nog eens een aardige dosis gezelligheid en humor meeneemt want daar houden wij van!

Wat bieden wij?
Woningbedrijf Velsen biedt jou bij aanvang een jaarcontract met de intentie dit voor onbepaalde tijd te verlengen. Het salaris is conform de cao Woondiensten. De functie van senior medewerker KCC wordt gewaardeerd in schaal G met een bruto maandsalaris tussen de € 3.022,-  en € 3.700,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek van 36 uur.

Naast het salaris bieden wij jou

  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenregeling en een persoonlijk ontwikkelbudget;
  • Er is ruimte voor verdere inhoudelijke ontwikkeling en de mogelijkheid om brede ervaring en kennis op te doen in een maatschappelijk relevante organisatie.

Hoe nu verder?

  • Ben je enthousiast geworden? Mail dan je cv en korte motivatie naar werkenbij@wbvelsen.nlonder vermelding van vacature medewerker KCC;
  • Voor vragen kun je terecht bij Judith Robben, recruitment adviseur: j.robben@wbvelsen.nl
  • We vragen referenties en een VOG- verklaring.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Het delen op social media wel!

icoon informatie

Judith Robben

Recruitment adviseur a.i

j.robben@wbvelsen.nl / 06 18 76 52 94