Waalstraat-Dolfijnstraat

Samenvatting

Renovatie: Waal- Dolfijnstraat

Woningbedrijf Velsen bereidt de renovatie van de twee appartementcomplexen aan de Waal- en de Dolfijnstraat voor. In afwachting van de definitieve goedkeuring van het plan en de vaststelling van de huren, is op deze pagina onder andere een overzicht te vinden van de plattegronden (oud naast nieuw). De plannen zijn vergevorderd. Wij plaatsen deze informatie vast op internet om te laten zien wat er gaat veranderen. Aan de informatie die hieronder wordt gepresenteerd kunnen geen rechten worden ontleend.

Alvast leegstandsbeheer
Vrijkomende woningen worden tot aan de start van de renovatie tijdelijk verhuurd door Alvast. Heeft u zelf een kandidaat? Zij kunnen contact opnemen met Alvast op telefoonnummer (020) 85 18 994 of via noord-west@alvast.nl.

Woningtype oud en nieuw
In het overzicht is te zien waar de verschillende woningtypes te vinden zijn. A t/m F is de oude plattegrond met de nieuwe versie ernaast en in vier gevallen met nog een variant. Type G t/m M zijn nieuwe plattegronden (bovenste woonlaag). De plattegronden zijn helaas slecht te lezen. Ook de maten ontbreken. Tijdens de laatste bijeenkomst bleek daar wel behoefte aan te zijn. Zodra de definitieve plattegronden er zijn, worden de huidige vervangen. Nog even geduld!

Locatie

Impressie

Klik op een afbeelding voor een grote versie.

Updates

Plattegronden appartementen

Klik op een afbeelding voor een grote versie.

Plattegronden woningtypes huurwoningen

Klik op een afbeelding voor een grote versie.