Onze projecten

Hier wordt gewerkt

Moet er iets gebeuren met een gebouw, straat of complex? Dan onderzoeken wij wat wenselijk en mogelijk is. Sloop, nieuwbouw, renovatie of groot onderhoud. De keuze is afhankelijk van de technische staat, de plek, of mensen er graag willen wonen en hoe de buitenkant er uitziet. Hier vindt u alle woningen en gebouwen waar we meer aan de slag zijn. Of aan de slag gaan.

De 12-hoog flat aan de Orionweg heeft plaatsgemaakt voor drie woontorens. De bouw is bijna klaar. In het najaar worden 73 nieuwe huur-appartementen opgeleverd.

Meer informatie

Elk jaar maken wij een onderhoudsplanning. Hier vindt u de planning, welke werkzaamheden we uitvoeren en het resultaat. Andere partijen, calamiteiten en het weer kunnen zorgen voor veranderingen in de planning. De huurders worden voordat we echt van start gaan door ons geïnformeerd.

Meer informatie

De twee woongebouwen aan de Waal‑ en Dolfijnstraat maken plaats voor nieuwbouw. Woningbedrijf Velsen en de gemeente trekken samen op bij het maken van de plannen

Meer informatie

223 woningen in de Rivierenbuurt worden duurzaam opgeknapt. De werkzaamheden duren van 1 februari t/m eind oktober 2021.

Meer informatie

Samen met Ooijevaar Bevlogen Bouwers uit Alkmaar gaat Woningbedrijf Velsen het Sam Vlessinghof opknappen.

Meer informatie

 

58 appartementen aan de Lorentzstraat krijgen een gemiddeld energielabel A. We gaan groot onderhoud uitvoeren en verduurzamen.

Meer informatie

Woningbedrijf Velsen realiseert 40 sociale huurappartementen aan de Bloemendaalseweg te Santpoort-Zuid. De appartementen worden verdeeld over twee woonblokken van drie lagen.

Meer informatie

Woningbedrijf Velsen ontwikkelt samen met jeugdhulpaanbieder Parlan op de Velserduinweg een nieuw thuis voor 7 jongeren. Een kleinschalige woonvoorziening voor 4 jongeren en 3 inpandige studio’s voor jongeren die leren zelfstandig wonen.

Meer informatie