Onze projecten

Hier wordt gewerkt

Moet er iets gebeuren met een gebouw, straat of complex? Dan onderzoeken wij wat wenselijk en mogelijk is. Sloop, nieuwbouw, renovatie of groot onderhoud. De keuze is afhankelijk van de technische staat, de plek, of mensen er graag willen wonen en hoe de buitenkant er uitziet. Hier vindt u alle woningen en gebouwen waar we meer aan de slag zijn. Of aan de slag gaan.

Woningbedrijf Velsen bereidt de renovatie van de twee complexen met appartementen aan de Waal- en de Dolfijnstraat voor.

Bekijk details

De twee blokken met portiek/etage woningen aan De Noostraat-Noord worden gerenoveerd. De verhuur van de appartementen begint eind november 2017.

Bekijk details

De 12-hoog flat aan de Orionweg is helemaal gesloopt. Het lege terrein wacht op de start van de nieuwbouw. Op de plaats van de 12-hoog flat komen drie ‘torens’ met respectievelijk 21, 28 en 45 woningen.

Bekijk details

Bij de nieuwbouw aan het Pleiadenplantsoen, De Zevensterren, gaat het om 28 driekamerappartementen met parkeerplaats. Bij de toewijzing geldt een voorrang voor mensen van 65 jaar en ouder. De verhuur begint medio november 2017

Bekijk details

Bij de nieuwbouw aan de Lange Nieuwstraat , Unic, gaat het om 78 appartementen.

Bekijk details