Skip to main content

Onze projecten

Hier wordt gewerkt

We zijn hard aan het werk om onze woningen te verbeteren en te verduurzamen. Hier vindt u alle lopende en geplande projecten.

78 woningen krijgen een onderhoudsbeurt. We voeren verschillende duurzame onderhoudswerkzaamheden uit. De woningen zijn daarna weer veilig, goed geïsoleerd en tochtvrij waardoor energiezuiniger.

Meer informatie

Duinwijk | Onderhoud

In totaal 269 woningen worden opgeknapt. We voeren verschillende duurzame onderhoudswerkzaamheden uit. Na de werkzaamheden zijn alle woningen veilig, goed geïsoleerd en tochtvrij en dus energiezuiniger.

Meer informatie

Elk jaar maken wij een onderhoudsplanning. Hier vindt u de planning, welke werkzaamheden we uitvoeren en het resultaat. Andere partijen, calamiteiten en het weer kunnen zorgen voor veranderingen in de planning. De huurders worden voordat we echt van start gaan door ons geïnformeerd.

Meer informatie

De twee woongebouwen aan de Waal‑ en Dolfijnstraat maken plaats voor nieuwbouw. Woningbedrijf Velsen en de gemeente trekken samen op bij het maken van de plannen

Meer informatie

In januari 2023 kocht Woningbedrijf Velsen 72 sociale huurappartementen van CV De Hofgeester Gronden. De appartementen zijn onderdeel van het nieuwbouwproject Hofgeest Buiten in Velserbroek.

Meer informatie

Woningbedrijf Velsen realiseert 40 sociale huurappartementen aan de Bloemendaalseweg te Santpoort-Zuid. De appartementen worden verdeeld over twee woonblokken van drie lagen.

Meer informatie

Afgeronde projecten

Onderstaande projecten zijn inmiddels afgerond.

Alle woningen zijn duurzaam opgeknapt. Het gebouw is voorzien van zonnepanelen en is maximaal geïsoleerd. De liften en  de algemene ruimte zijn gemoderniseerd.

Meer informatie

223 woningen in de Rivierenbuurt zijn duurzaam opgeknapt. De werkzaamheden zijn afgerond. Alle woningen hebben nu een energielabel A.

Meer informatie

De 12-hoog flat aan de Orionweg heeft plaatsgemaakt voor drie woontorens. De bouw is bijna klaar. In het najaar worden 73 nieuwe huur-appartementen opgeleverd.

Meer informatie

Woningbedrijf Velsen ontwikkelt samen met jeugdhulpaanbieder Parlan op de Velserduinweg een nieuw thuis voor 7 jongeren. Een kleinschalige woonvoorziening voor 4 jongeren en 3 inpandige studio’s voor jongeren die leren zelfstandig wonen.

Meer informatie

58 appartementen aan de Lorentzstraat krijgen een gemiddeld energielabel A. We gaan groot onderhoud uitvoeren en verduurzamen.

Meer informatie