Onze projecten

Hier wordt gewerkt

Moet er iets gebeuren met een gebouw, straat of complex? Dan onderzoeken wij wat wenselijk en mogelijk is. Sloop, nieuwbouw, renovatie of groot onderhoud. De keuze is afhankelijk van de technische staat, de plek, of mensen er graag willen wonen en hoe de buitenkant er uitziet. Hier vindt u alle woningen en gebouwen waar we meer aan de slag zijn. Of aan de slag gaan.

De 12-hoog flat aan de Orionweg is helemaal gesloopt. De bouw is in volle gang. Op de plaats van de 12-hoog flat komen drie ‘torens’ met respectievelijk 21, 28 en 45 woningen.

Bekijk details

Elk jaar maken wij een onderhoudsplanning. Hier vindt u de planning, welke werkzaamheden we uitvoeren en het resultaat. Andere partijen, calamiteiten en het weer kunnen zorgen voor veranderingen in de planning. De huurders worden voordat we echt van start gaan door ons geïnformeerd.

Bekijk details

Renovatieplan Waal-Dolfijnstraat van de baan. Sloop en nieuwbouw in de toekomst.

Bekijk details

Bij 223 woningen in de Rivierenbuurt gaan we de zolder isoleren, zonnepanelen plaatsen en mechanische ventilatie aanbrengen. Hiernaast komt er een nieuwe voordeur, wordt alles geschilderd en de slechte gevels gevoegd. Als de werkzaamheden klaar zijn hebben alle woningen een A-label. De werkzaamheden duren van 1 februari t/m eind oktober 2021.

Bekijk details

Samen met Ooijevaar Bevlogen Bouwers uit Alkmaar gaat Woningbedrijf Velsen het Sam Vlessinghof opknappen. De werkzaamheden die uitgevoerd worden zijn het vernieuwen van: de kozijnen, zonneschermen, balkonhekken, dakbedekking, voegwerk, keukens, badkamers en ventilatie.
Hiernaast worden de liften en de algemene ruimtes gemoderniseerd, wordt het gebouw geïsoleerd en komen er zonnepanelen op het dak.

Bekijk details

 

 

 

Lorentzstraat| Onderhoud

Momenteel wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen voor het uitvoeren van onderhoud en moderniseren van de Lorentzstraat, binnenkort meer…