Skip to main content

Blekersduin Santpoort Zuid

Aan de Blekersveld te Santpoort-Zuid realiseren we 40 sociale huurappartementen verdeeld over twee gebouwen van drie lagen die met een loopbrug zijn verbonden.
Daartussen bevindt zich een gezamenlijke binnentuin. In het plan zitten 19 tweekamerappartementen en 21 driekamerappartementen. Alle woningen hebben een eigen balkon of terras en een privéberging. De appartementen zijn met een lift bereikbaar.

Architectuur

De architect voor dit project is FKG architecten. Voor het ontwerp is vooral rekening gehouden met de omgeving. De nieuwbouw staat los in een groene ruimte en wordt omgeven door hagen, wilde beplanting en duinrellen. De sfeer en de rust van het duinlandschap zijn hierdoor sterk voelbaar binnen en buiten het gebouw.

In de gevels worden natuurlijke en duurzame materialen baksteen en hout gebruikt in lichte geel/beige tinten aansluitend op de zandkleur van het duingebied. De bakstenen krijgen dezelfde kleurtoon als de gerealiseerde villa’s

De planning

De voorlopige planning ziet er als volgt uit:
De verwachtingen zijn dat we in het najaar van 2024 kunnen starten met de bouw en eind 2025 kunnen starten met opleveren.

Locatie

Impressie

Figuur 1: Plangebied locatie Blekersduin Fase 4

Updates

Documenten