Skip to main content

Meepraten en meedoen

Als huurder van Woningbedrijf Velsen heeft u diverse mogelijkheden om actief deel te nemen en uw inbreng te leveren betreffende onderwerpen die van belang zijn voor zowel uzelf als andere huurders. U kunt uw stem laten horen over kwesties die relevant zijn, en dit kunt u op verschillende manieren doen.

Hoe kan ik meepraten en meedoen?

Sluit u aan bij de Huurdersraad of een bewonerscommissie en u krijgt de gelegenheid om mee te praten over ons beleid en onze plannen. In situaties waar geen bewonerscommissie bestaat voor een specifiek complex, nodigen wij bewoners actief uit om deel te nemen. Binnen een huurdersadviesgroep kunnen huurders hun gedachten en ideeën delen met betrekking tot de voorgenomen plannen.

Wat doet de Huurdersraad?
De Huurdersraad is een officieel overlegorgaan van Woningbedrijf Velsen. De Huurdersraad bestaat volledig uit huurders, allemaal vrijwilligers. Zij vormen de schakel tussen de huurders en Woningbedrijf Velsen. De doelstelling: de belangen behartigen van alle huurders van Woningbedrijf Velsen. Meer weten? Kijk op www.huurdersraad-wbvelsen.nl.

Heeft mijn complex een bewonerscommissie?
Wilt u weten of er een bewonerscommissie actief is in uw complex? Klik dan op de onderstaande link of neem contact op met de Huurdersraad.

Bewonerscommissies

Is er géén bewonerscommissie en heeft u interesse? Laat het ons weten. Dan zoeken we samen andere huurders om een commissie te vormen.