Skip to main content

Wonen: de basis
voor een goed bestaan

Woningbedrijf Velsen is de grootste verhuurder in Velsen. Wij bezitten ruim 7800 verhuurbare eenheden in de zeven woonkernen: IJmuiden, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Driehuis en Velserbroek. Bij Woningbedrijf Velsen werken 70 mensen. Wij zetten ons elke dag in om goed wonen mogelijk te maken. Nu en in de toekomst!

Ons Kompas

Bij Woningbedrijf Velsen werken 79 medewerkers. Samen werken we dagelijks aan de opgave en ambitie die we ons ten doel hebben gesteld. We werken volgens ons Kompas dat bestaat uit vier thema’s: betaalbaarheid, duurzaamheid, leefbaarheid en passend wonen.

Onze missie is voor goede woningen zorgen en bijdragen aan een prettige leefomgeving voor haar 12.000 huurders omdat fijn, betaalbaar en gezond wonen de basis is voor een goed bestaan. Wij zijn van mening dat die basis essentieel is voor mensen om volwaardig deel te nemen aan de maatschappij en zich te ontwikkelen. Wonen biedt mensen de basis voor een goed bestaan. Wij zorgen ervoor dat onze doelgroep (huishoudens met een inkomen tot €45.014.) een goede basis krijgt. De komende jaren verbeteren wij ons woningbezit door middel van onderhoud, renovatie en verduurzaming.

De organisatie

Hiernaast kunt u in het organogram -in de vorm van een kompas- zien hoe de organisatie is opgebouwd.  Vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen via info@wbvelsen.nl.

Ook bij ons werken? Bekijk de vacaturepagina.

Bedrijfsvideo

Bekijk onze bedrijfsvideo die gemaakt met enthousiaste medewerkers!

Over onze kernwaarden, de pijlers uit onze koers, waar we voor staan en gaan en wat ons typeert. Bekijk de hele video.

Werken of stage lopen?

Leren en werken
Ben jij leerling van opleidingsbedrijven Bouwmensen Kennemerland en InstallatieWerk Noord-Holland? Dan kun je bij ons praktijkervaring opdoen met bouw- en installatiewerk. We zijn een erkend leerbedrijf. Je loopt mee met een servicedienstmedewerker voor het dagelijks onderhoud. Wil je aan de slag? Bespreek het met je opleidingscoördinator. Aanmeldingen voor een leer-werkplek lopen via de opleidingsbedrijven.
Wat ook kan: aan het werk op een bouwplaats. Daar volg je dan een deel van je mbo-opleiding. Dat is geregeld in het Convenant Leerlingbouwplaatsen.

Snuffelstages
We bieden ook mogelijkheden voor snuffelstages. De contacten lopen via school, maar je kunt ook zelf contact opnemen.

Onze projecten

Lopende en geplande projecten
Ons werk draait om goed wonen voor onze huurders. Nu en in de toekomst.  Er zijn diverse projecten waar we hard aan werken en hebben verschillende plannen die in de nabije toekomst worden uitgerold.

Bekijk onze projecten