Skip to main content

Wonen: de basis
voor een goed bestaan

Woningbedrijf Velsen is de grootste verhuurder in Velsen. Wij bezitten 6.500 woningen in de zeven woonkernen: IJmuiden, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Driehuis en Velserbroek. Bij Woningbedrijf Velsen werken 65 mensen. Wij zetten ons elke dag in om goed wonen mogelijk te maken. Nu en in de toekomst.

Een goede basis

Wonen biedt mensen de basis voor een goed bestaan. Wij zorgen dat onze doelgroep (huishoudens met een inkomen tot €45.014.) een goede basis krijgt. De komende jaren verbeteren wij ons woningbezit. Daarvoor verbeteren we ook onze organisatie door efficiënter om te gaan met onze uitgaven en onze werkzaamheden effectiever uit te voeren.

over-ons-tevreden-bewoners-2

Ons werk draait om goed wonen voor onze huurders. Nu en in de toekomst.  Er zijn diverse woningen en gebouwen waar we mee aan de slag zijn. Of aan de slag gaan.

Werken of stage lopen?

Leren en werken
Ben jij leerling van opleidingsbedrijven Bouwmensen Kennemerland en InstallatieWerk Noord-Holland? Dan kun je bij ons praktijkervaring opdoen met bouw- en installatiewerk. We zijn een erkend leerbedrijf. Je loopt mee met een servicedienstmedewerker voor het dagelijks onderhoud. Wil je aan de slag? Bespreek het met je opleidingscoördinator. Aanmeldingen voor een leer-werkplek lopen via de opleidingsbedrijven.
Wat ook kan: aan het werk op een bouwplaats. Daar volg je dan een deel van je mbo-opleiding. Dat is geregeld in het Convenant Leerlingbouwplaatsen.

Snuffelstages
We bieden ook mogelijkheden voor snuffelstages. De contacten lopen via school, maar je kunt ook zelf contact opnemen.

Actueel

27 maart 2023 in Nieuws

Wij zoeken een Contractmanager

Wij zoeken een Contractmanager die energie krijgt van het vormgeven en uitbouwen van deze nieuwe functie bij Woningbedrijf Velsen. Als contractmanagement en inkoopprocedures jou op het lijf zijn geschreven en…
Lees verder
15 maart 2023 in Nieuws

Nieuw RvC-lid Vincent Visser

Het interne toezicht op Woningbedrijf Velsen wordt gedaan door een 5-koppige Raad van Commissarissen. Elke vier jaar loopt de termijn af en kan het lid voor nog eens vier jaar…
Lees verder
13 maart 2023 in Nieuws

Klantcontact Centrum 14 maart gesloten

We blijven ons graag ontwikkelen bij Woningbedrijf Velsen en dat geldt ook voor het Klantcontact Centrum. Op de dinsdagen 14 en 28 maart en op 18 april zijn zij telefonisch…
Lees verder