Woningbedrijf Velsen bouwt aan de toekomst! Bouw jij met ons mee?

Woningbedrijf Velsen groeit de komende jaren omdat we een enorme opgave hebben. Zowel in nieuw te bouwen woningen als in het verbeteren van ons bezit en het opbouwen van onze wijkaanpak. Veel doen we samen met de gemeente, de huurdersraad en bewoners. Er staan veel leuke dingen te gebeuren. Wil jij onderdeel zijn van de verandering?

Bekijk onze uitgebreide vacaturelijst hieronder. Misschien zit jouw droombaan hierbij! Zien we je snel?

Vacature functioneel beheerder

Bekijk hier de vacature

Vacature assetmanager

Bekijk hier de vacature

Vacature senior medewerker financiële administratie

Bekijk hier de vacature

Vacature controller

Bekijk hier de vacature

Werken bij Woningbedrijf Velsen

Onze drie kernwaarden zijn: verbindend, ondernemend en verantwoordelijk. Zeventig collega’s werken elke dag vanuit deze kernwaarden en met veel enthousiasme voor en met onze huurders en stakeholders. We gaan direct en verbonden met elkaar om. We investeren blijvend in de relatie met onze huurders, samenwerkingspartners en collega’s.

Jouw bijdrage
Woningbedrijf Velsen is een maatschappelijk gedreven organisatie. Wij werken dagelijks met veel plezier aan een kwalitatief goed, betaalbaar en duurzaam thuis voor onze huurders en woningzoekenden. Jij werkt daar direct of indirect aan mee.

Ontwikkeling
Wij vinden persoonlijk leiderschap belangrijk. We investeren graag in onze medewerkers en zijn trots op het ambacht. Wij hebben de ambitie dat onze teams in grote mate zelfstandig werken en eigenaar zijn van het werk dat ze doen.