Skip to main content

Woningbedrijf Velsen bouwt aan de toekomst! Bouw jij met ons mee?

Woningbedrijf Velsen groeit de komende jaren omdat we een enorme opgave hebben. Zowel in nieuw te bouwen woningen als in het verbeteren van ons bezit en het opbouwen van onze wijkaanpak. We werken ook samen met de gemeente aan een totale transformatie van het centrum van IJmuiden. De ambities van de gemeente (gebiedsvisie van Pont tot Park) sluiten goed aan op de aanpak van Woningbedrijf Velsen voor de verbetering en vernieuwing van onze woningen in dit gebied. Een gigantische verandering waar we vol overgave mee bezig zijn. Op veel verschillende vlakken zoeken we daarom talent, ervaring en enthousiastelingen. Voel jij je aangesproken en wil je onderdeel zijn van onze verandering?

Bij Woningbedrijf Velsen wordt met veel enthousiasme voor en met de huurders en stakeholders gewerkt vanuit de drie kernwaarden: verbindend, inclusief en dienstbaar.

Woningbedrijf Velsen investeert graag in de medewerkers.
Er wordt gewerkt vanuit vertrouwen naar, vrijheid voor en verantwoordelijkheid van medewerkers. De ambitie is dat verantwoordelijkheid laag in de organisatie ligt en dat de teams in grote mate zelfstandig werken en eigenaar zijn van het werk dat ze doen.

Wil jij het verschil maken? Solliciteer dan nu op een van de volgende vacatures: