Werken bij Woningbedrijf Velsen
Onze drie kernwaarden zijn: verbindend, ondernemend en verantwoordelijk. Zeventig collega’s werken elke dag vanuit deze kernwaarden en met veel enthousiasme voor en met onze huurders en stakeholders. We gaan direct en verbonden met elkaar om. We investeren blijvend in de relatie met onze huurders, samenwerkingspartners en collega’s.

Jouw bijdrage
Woningbedrijf Velsen is een maatschappelijk gedreven organisatie. Wij werken dagelijks met veel plezier aan een kwalitatief goed, betaalbaar en duurzaam thuis voor onze huurders en woningzoekenden. Jij werkt daar direct of indirect aan mee.

Ontwikkel je mee
Wij vinden persoonlijk leiderschap belangrijk. We investeren graag in onze medewerkers en zijn trots op het ambacht. Wij hebben de ambitie dat onze teams in grote mate zelfstandig werken en eigenaar zijn van het werk dat ze doen. Ontwikkel je mee?

Kijk of we een passende vacature hebben en reageer naar de contactpersoon die in de vacature staat. Wil je een open sollicitatie sturen of wil je stage lopen bij Woningbedrijf Velsen? E-mail dan naar: werkenbij@wbvelsen.nl

Vacature Beleidsadviseur Wonen

Bekijk hier de vacature