Skip to main content

Woningbedrijf Velsen investeert graag in haar medewerkers. Er wordt gewerkt vanuit vertrouwen naar, vrijheid voor en verantwoordelijkheid van medewerkers. De ambitie is dat verantwoordelijkheid laag in de organisatie ligt en dat de teams in grote mate zelfstandig werken en eigenaar zijn van het werk dat ze doen. Dit doen we vanuit de drie kernwaarden verbindend, inclusief en dienstbaar. Kun jij je hierin vinden en wil jij het verschil maken?

Solliciteer op een van de volgende vacatures:

Vacature Projectcontroller
Vacature Woonconsulent
Vacature medewerker Klantcontactcenter
Vacature Stagiair(e) Communicatie

Hier werken voelt als familie in een bedrijfsomgeving; een kleine hechte groep waar we samen bouwen aan de toekomst.

Gudy van Veenwoonconsulent

Bekijk de blog van woonconsulent Gudy van Veen

Woningbedrijf Velsen bouwt aan de toekomst! Bouw jij met ons mee?

Woningbedrijf Velsen groeit de komende jaren omdat we een enorme opgave hebben. Zowel in nieuw te bouwen woningen als in het verbeteren van ons bezit en het opbouwen van onze wijkaanpak. We werken ook samen met de gemeente aan een totale transformatie van het centrum van IJmuiden.

De ambities van de gemeente (gebiedsvisie van Pont tot Park) sluiten goed aan op de aanpak van Woningbedrijf Velsen voor de verbetering en vernieuwing van onze woningen in dit gebied. Een gigantische verandering waar we vol overgave mee bezig zijn. Op veel verschillende vlakken zoeken we daarom talent, ervaring en enthousiastelingen. Voel jij je aangesproken? Maak dan onderdeel uit van onze ambities!

Bekijk hierboven de video over hoe onze medewerkers de kernwaarden dienstbaar, inclusief en verbindend invullen.

Lees de blog van communicatiemedewerker Stacey Brink

Als nieuwe medewerker werd ik hartelijk ontvangen en merkte ik al snel dat er een sterke sfeer van verbondenheid heerst.

Stacey Brinkcommunicatiemedewerker

Lees de blog van bedrijfsbureau medewerker Erna Schiphorst

Solliciteren

Direct solliciteren