Wij zoeken een:

Manager bedrijfsvoering – MT lid

Energiek – gedreven

Ben je breed georiënteerd, heb je affiniteit met financiën, digitalisering en dienstverlening? Wil je een rol spelen in het voorzien van betaalbare woningen voor huurders en woningzoekenden? Wil je bouwen aan de toekomst van een veranderende organisatie? Lees dan verder!

Wat doe je?

Als Manager Bedrijfsvoering ben je eindverantwoordelijk voor de diverse onderdelen van de afdeling bedrijfsvoering, waaronder de vormgeving en uitvoering van het financieel-administratieve beleid, het informatiemanagementbeleid en het bedrijfseconomische beleid. Verder stuur je de uitvoering van de financiële, fiscale, economische, facilitaire en ICT-bedrijfsprocessen aan. Dit alles teneinde de (financiële) positie en continuïteit van Woningbedrijf Velsen te waarborgen en optimaliseren.

De belangrijkste aandachtspunten voor de komende tijd voor de Manager Bedrijfsvoering zijn:
– Het bewaken van de kwaliteit van de financiële rapportages en dienstverlening
– Leidinggeven aan de afdeling: doorontwikkeling van het team en talenten
– Digitalisering met als doel de dienstverlening intern en richting de klant te verbeteren
– Leiden van het project ‘Klant in Zicht’, waarbij de focus ligt op een cultuurverandering om tot heldere (werk-) processen te komen
– Rol in het MT: proactief adviseren en verbinden van bedrijfsvoering met de primaire processen van het woningbedrijf

Om deze brede en uitdagende positie met succes en plezier te vervullen beschik je over ervaring binnen het brede bedrijfsvoeringsterrein en heb je kennis van (corporatie-) financiën. Daarnaast heb je ervaring met of bewezen affiniteit met het aanbrengen van structuur, verbeteren van werkprocessen en met digitalisering. Tot slot heb je leidinggevende ervaring.

Minstens zo belangrijk als je ervaring en kennis zijn je persoonlijke vaardigheden. Je bent in staat op natuurlijke wijze mensen mee te krijgen met je positieve energie en sensitiviteit voor wat er speelt binnen je afdeling en binnen de organisatie. Je bent feedback-gericht en stimuleert ook je afdeling en collega’s hierin.

Organisatie
Woningbedrijf Velsen zorgt voor een goede woning en draagt bij aan een prettige leefomgeving voor haar huurders omdat fijn, betaalbaar en gezond wonen de basis is voor een goed bestaan. Deze basis is essentieel voor mensen om volwaardig deel te nemen aan de maatschappij en zich te ontwikkelen. Woningbedrijf Velsen speelt hierin als verhuurder voor zo’n 12.000 bewoners een belangrijke rol.

De komende 10 jaar wordt een groot deel van de woningvoorraad getransformeerd met een investering van € 300 mln. Dat doet het woningbedrijf samen met zijn huurders, (maatschappelijke) partners en medewerkers. Deze (ruim 70) medewerkers werken aan een stapsgewijze verandering van het woningbedrijf richting een klantgerichte, efficiënte en wendbare organisatie. Je stapt daarmee in een veranderende organisatie.

Afdeling
De afdeling bestaat uit 15 medewerkers. Zeven van hen werken binnen het team financiën & control in rollen als (senior) financiën-administratief medewerker en (senior) controller en worden aangestuurd door een teamleider. Daarnaast werken een asset manager, informatiemanager, facilitair medewerker, inkoopadviseur, administratief medewerker en een huismeester binnen de afdeling.

Wat doen wij?
Woningbedrijf Velsen verhuurt en onderhoudt woningen. We transformeren de komende 10 jaar een groot deel van onze woningvoorraad (met een investering van € 300 mln.). We vernieuwen onze woningen, die uit de wederopbouwperiode komen, naar prettige, betaalbare en verduurzaamde woningen. Dat doen we samen met onze huurders, (maatschappelijke) partners en medewerkers. Die uitdaging is groot, de organisatie komt op stoom en we hebben nog veel te doen.

Wij bieden:

  • Woningbedrijf Velsen biedt een contract voor een jaar met de intentie om het contract om te zetten naar onbepaalde tijd. Het betreft hier een ruime parttime of fulltime functie (minimaal 28 uur per week).
  • Naast een pakket van uitstekende primaire (maximaal € 7.985,- bruto per maand) en secundaire arbeidsvoorwaarden krijg je de ruimte om te werken en te groeien binnen een professionele afdeling.

Procedure

Jouw reactie, voorzien van een korte motivatiebrief en CV, zien wij graag spoedig mogelijk.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Delen via Social Media wel.

icoon informatie

Judith Robben

HR adviseur a.i

j.robben@wbvelsen.nl /
06 18 76 52 94