Skip to main content

Digitale post – lekker snel
en goed voor het milieu!

Woningbedrijf Velsen start met het digitaliseren van alle post. Dit gaat niet van de een op andere dag, maar we doen dit stap voor stap.

Postex is het bedrijf dat dit voor ons gaat doen.

Met Postex kunt u eenvoudig en op elk gewenst moment uw post lezen. U kunt zelf kiezen of u de brieven per e-mail wilt ontvangen of per post.

U ontvangt de post het snelst via de E-mail. Als u dit wenst, dan ontvangt u een mail die een unieke code bevat. U kunt dan deze unieke PTX-code hiernaast invullen.

Indien u graag brievenbuspost ontvangt, dan ontvangt u een papieren brief. Deze brief zal er anders uitzien dan u gewend bent. In de envelop vindt u een voorblad waar een unieke PTX-code op vermeld staat. U kunt uw papieren post dus óók digitaal bekijken.

Wanneer u post ontvangt en deze via de code bekijkt, kunt u uw voorkeuren invoeren. U mag zelf de keuze maken over of u de post digitaal per mail wilt ontvangen, of via de papieren post.

Zoals het voorbeeld: onder op de pagina de PTX-code met daar boven een tekstvakje ‘postex’. Daar komt een soortgelijke tekst te staan.

Heeft u een brief of e-mail met Postex PTX code ontvangen? Dan kunt u deze code hierboven invullen.