Skip to main content

Binnenkort: nieuwe website Woningnet

By 19 oktober 2023Nieuws

Binnenkort krijgt WoningNet een nieuwe website. Gebruikt de DAK-app al? Dan is de nieuwe website voor u herkenbaar. De nieuwe website lijkt namelijk heel erg op die van de DAK-app. De naam van de nieuwe website voor de regio IJmond/Zuid-Kennemerland wordt dan ook: mijnwoonservice.mijndak.nl. Maar nog even geduld, de nieuwe website is nu nog niet bereikbaar! Binnenkort is het mogelijk om de nieuwe website te bekijken.

Wilt u toch alvast weten wat u kunt verwachten? Lees dan vooral even verder.

Zoeken op kaart, meteen zien waar de woning staat
Een van de meest gevraagde functies op de oude website is een goede kaartweergave. Op de nieuwe website ziet u naast het woningaanbod direct een grote kaart met de locaties van de woningen.

Klik u op een woning op de kaart? Dan ziet u in de woninglijst direct om welke woning het gaat.

Ingelogd blijven, direct jouw persoonlijke woningaanbod zien
Op de nieuwe website kun je ervoor kiezen om Ingelogd te blijven. 95% van onze bezoekers op de oude website loggen direct in om naar het woningaanbod te gaan. Kies je ervoor om ingelogd te blijven? Dan zie je bij je volgende bezoek aan de website meteen jouw persoonlijke woningaanbod. Wel zo makkelijk!

Het aanbiedingsproces, stap voor stap zien wat er gebeurt
Als je hebt gereageerd op een woning zie je op de oude website niet wat er verder gebeurt. Je hebt geen idee waar je op wacht of wat je verder nog kunt doen. Dit hebben we aangepast! Het hele aanbiedingsproces wordt nu stap voor stap beschreven. Hierdoor weet jij beter hoe het er met de woning voor staat. Je ziet bijvoorbeeld dat de documenten van de kandidaat voor je op de lijst nog worden gecontroleerd. Of dat je jouw reactie om de woning te bekijken al hebt doorgegeven. Zo hoef je je nooit meer af te vragen wat er allemaal gebeurt met de woning.

Nieuw berichtencentrum, altijd op de hoogte van het laatste nieuws
We willen je graag snel en makkelijk op de hoogte houden van alles wat belangrijk voor jou is. In ons berichtencentrum zie je meteen of er een belangrijk bericht voor je is. Van nieuw aanbod dat voldoet aan je wensen, tot een vraag of je je inkomen kunt aanpassen. Je vindt het allemaal onder Berichten. Ook interessant nieuws uit de regio kun je hier direct lezen. Jouw persoonlijke berichten en nieuws meteen zichtbaar. Handig en snel!

Jouw profiel in een nieuw jasje
We hebben het profiel flink onderhanden genomen! Jouw profiel is nu een duidelijke en overzichtelijke pagina. Zo kan je nog eenvoudiger je gegevens aanpassen. Dan zorgen wij voor het woningaanbod dat bij jou past.

Woonwensen? Gebruik de Woonwenswizard!
Heb je wensen waaraan jouw nieuwe woning moet voldoen? Deze kun je in 6 simpele stappen invullen. Hiervoor gebruik je de Woonwenswizard. In je woningaanbod zie je dan direct of de woning past bij jouw woonwensen. Dat noemen we woonwensmatch. Deze woonwensmatch zie je achter elke woning als je bent ingelogd.

We hebben jouw woningaanbod automatisch gesorteerd op Match met je wensen. De woningen die het beste bij jouw woonwensen passen staan bovenaan. Wil je op iets anders sorteren? Bijvoorbeeld op prijs of hoe lang je nog hebt om te reageren? Klik dan op Match met je wensen. Je kunt dan voor een andere sortering kiezen. En met het pijltje rechts kun je het woningaanbod in de fijnste volgorde zetten. Zo maak je jouw woningaanbod nog persoonlijker.

Kom je er toch nog niet uit? Bekijk dan binnenkort onze nieuwe informatie pagina!
Alle informatie op 1 overzichtelijke pagina. Met een zeer uitgebreide en slimme zoekbalk kom je heel eenvoudig bij het antwoord op je vraag! Ook kun je alle informatie terugvinden als je zoekt in de Onderwerpen. Heb je liever persoonlijk contact? Onze contactgegevens vind je terug onderaan de pagina Informatie. Met Informatie vind je snel het antwoord op je vraag.