Skip to main content

Sam Vlessinghof kan weer 25 jaar duurzaam mee

By 21 juni 2022Nieuws

Donderdag 15 juni vierden bewoners van het Sam Vlessinghof de afronding van de werkzaamheden aan hun woongebouw.

Sam Vlessinghof heeft een duurzame opknapbeurt gekregen, zo is het gebouw optimaal geïsoleerd, opnieuw gevoegd en voorzien van nieuwe dakbedekking en zonnepanelen. De liften en algemene ruimtes zijn opgeknapt en in de woningen zijn nieuwe keukens en badkamers geplaatst en zijn de kozijnen, zonneschermen, balkonhekken en de ventilatie vernieuwd. Alles is weer fris in de verf gezet. Het terrein rondom het gebouw wordt in het najaar opgeknapt als het plantseizoen begint. Hiermee is het gebouw helemaal af.

Op de feestelijke middag is een aantal mensen in het zonnetje gezet door directeur-bestuurder van Woningbedrijf Velsen, Tamar Hagbi en Paul Vlaar, directeur van bouwbedrijf Ooijevaar Bevlogen | bouwers. Voor iedereen waren er lekkere hapjes. Het was een gezellige middag met blije bewoners.

 

Social Sofa

Met een groepje bewoners wordt er in het najaar gestart met het maken van een speciaal bankje van mozaïek. Samen creatief bezig zijn verbindt en zorgt voor meer verantwoordelijk onder de bewoners. Dit steunt Woningbedrijf Velsen van harte.