Skip to main content

Samenwerking met ESNW en Mampaey

By 6 april 2023Nieuws

Woningbedrijf Velsen is verheugd te kunnen mededelen dat zij voor de komende jaren een nieuwe samenwerking zijn aangegaan met ESNW en Mampaey. Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in het installeren, onderhouden en inspecteren van cv-installaties en zijn daarmee het nieuwe aanpreekpunt voor vragen over het onderhoud en storingen aan jouw cv-ketel. ESNW zal zich gaan focussen op alle woningen binnen regio IJmuiden terwijl Mampaey verantwoordelijk wordt voor alle bewoners van het werkgebied buiten IJmuiden.

ESNW is enthousiast en kijkt uit naar deze nieuwe samenwerking met Woningbedrijf Velsen: ‘’Wij geloven in een lange samenwerking met Woningbedrijf Velsen waarin we de bewoners van een 5.000-tal woningen adequaat kunnen helpen en zorgdragen voor een minimale uitval van de toestellen. Daarnaast hebben wij samen met installatiebedrijf Dekker de verantwoordelijkheid gekregen alle verwarmingstoestellen te vervangen. ESNW en Dekker kennen al een lange samenwerking waarin wij beide ons uiterste best zullen doen de bewoners te voorzien van een veilig en juist geïnstalleerd (duurzaam)verwarmingstoestel’’, aldus Jan Willem Algra – manager Markt en Techniek bij ESNW.

Mampaey Haarlem ziet de toekomst ook zonnig tegemoet: ‘’Wij zijn verheugd dat we met Woningbedrijf Velsen een leuke samenwerking aan zijn gegaan voor meerdere jaren waarbij wij preventief en correct onderhoud mogen uitvoeren aan de cv-installaties in ongeveer 950 woningen. Uiteraard zullen wij op de langere termijn ook samen gaan nadenken over duurzame oplossingen die passen in de strategie van Woningbedrijf Velsen’’, aldus Bas van Vessem – bedrijfsleider bij Mampaey Haarlem.

Eric Sellen, projectleider Planmatig Onderhoud bij Woningbedrijf Velsen, zegt hier het volgende over: ‘’Wij hebben weloverwogen de keuze gemaakt om met ESNW en Mampaey de samenwerking aan te gaan. Met hun kennis van de huidige markt en de ervaring binnen diverse woningcorporaties, zijn deze bedrijven ook in staat om te doen wat nodig is in de verduurzaming van het woningbezit.’’

Over ESNW
Met ruim 120 medewerkers verzorgt ESNW al 50 jaar onderhoud en reparatie aan verwarmings-, warm water- en ventilatietoestellen in Noord-Holland. In 1973 sloeg een aantal bevlogen installateurs in Noord-Holland de handen ineen. Zij hadden de visie dat het onderhoud aan gastoestellen een steeds gespecialiseerder vak zou worden. Daarom richtten zij een zelfstandige organisatie op die zich geheel ging toeleggen op service, onderhoud en reparatie. Deze organisatie heette toen nog de Gaswacht, maar is inmiddels omgedoopt tot ESNW. Dat handjevol initiatiefnemers is inmiddels uitgegroeid tot een groep van zo’n vijftig installateurs die achter ESNW staan.

Met al deze kennis en ervaring is ESNW specialist in het onderhouden van technische installaties en het oplossen van storingen, waardoor het comfort in gebouwen en woningen gegarandeerd is. Denk hierbij aan cv-ketels, warmtepompen en luchtbehandeling. Tevens zal de levensduur van een installatie met hun professionele aanpak worden verlengd wat weer ten goede komt aan een duurzamere wereld.

Over Mampaey
Mampaey is een landelijk opererend installatiebedrijf met een hoofdvestiging in Dordrecht en een nevenvestiging in Haarlem. Als totaalinstallateur beschikken zij over de mogelijkheid om alle klimaatbeheersingsinstallaties voor zowel de nieuwbouw- als renovatie- en vervangingsmarkt te realiseren.

Bij Mampaey werken circa 150 collega’s en binnen een platte organisatie met een sociale en informele bedrijfscultuur, waarbij de kernwaarden kennis, oplossend vermogen, persoonlijk en innovativiteit een grote rol spelen. De resultaten zijn voor een groot deel afhankelijk van de enthousiaste inzet en deskundigheid van hun medewerkers.