Skip to main content

Tamar Hagbi nieuwe directeur-bestuurder bij Woningbedrijf Velsen

By 24 maart 2022Nieuws

Per 1 april aanstaande start Tamar Hagbi bij Woningbedrijf Velsen als nieuwe directeur-bestuurder. Zij volgt Pierre Sponselee op, die anderhalf jaar als interim directeur-bestuurder aan Woningbedrijf Velsen verbonden was. Tamar werkte afgelopen 17 jaar in de volkshuisvesting, waarvan 15 jaar bij Woonstichting Lieven De Key in verschillende eindverantwoordelijke functies. De afgelopen twee jaar was zij senior toezichthouder bij de Autoriteit Woningcorporaties. 

Woningbedrijf Velsen is verheugd dat Tamar Hagbi de corporatie komt versterken. Zij is in staat op inspirerende wijze sturing te geven aan de organisatie en leiding te geven aan zowel de transformatieopgave van het vastgoed als aan de doorontwikkeling van de organisatie. 

“Ik kijk er naar uit om Woningbedrijf Velsen verder te ontwikkelen en te versterken samen met alle medewerkers, de Huurdersraad, huurders, gemeente en overige belanghebbenden. Ik ben er trots op dat ik mijn kennis en ervaring mag inzetten om bij te dragen aan goed wonen voor onze huidige en toekomstige huurders in Velsen zodat zij fijn, betaalbaar en gezond kunnen wonen. Het is mijn ambitie om ervoor te zorgen dat de ingezette koers wordt uitgevoerd en dat we samen de prestaties neerzetten die nodig zijn voor Velsen en in de organisatie.”