Skip to main content

Woningbedrijf Velsen tekent liftcontracten met Kone, MO2 en SkyLift

By 8 augustus 2023Nieuws

Onlangs sloot Woningbedrijf Velsen samenwerkingsovereenkomsten met Kone, MO2 en SkyLift voor het onderhoud aan de liftinstallaties van haar bezit. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het onderhouden, verbeteren, vervangen en op peil houden van de kwaliteit van liftinstallaties.

De drie partijen voeren preventief en correctief onderhoud uit om problemen te voorkomen en de technische levensduur van de liftinstallaties te verlengen. De contracten zijn aangegaan voor een periode van 3 jaar. Om de samenwerking tussen Woningbedrijf Velsen en de onderhoudspartijen in goede banen te leiden, is het beheer van de liftinstallaties ondergebracht bij Donken Liftadvies.

KONE

SkiLift

MO2

Directeur Roel Donken: “Woningbedrijf Velsen hecht grote waarde aan het belang van haar huurders. Op basis hiervan hebben we een kwalitatief en exploitatiegericht onderhoudsplan opgesteld dat samen met de meerjarenonderhoudsprognose per lift tot betrouwbaar liftgebruik voor de gebruikers moet leiden. Bij worden bewoners tijdig op de hoogte gesteld en brengen we eventuele belemmeringen in kaart zodat we passende oplossingen kunnen realiseren.”

“Wij willen niet dat een klant aan ons vastzit. Door het toepassen van marktvrije producten en kortlopende contracten geef je de klant vrijheid in keuze. We willen graag werken met klanten die ook met ons willen werken, niet móeten werken,” zegt Peter-Paul van der Geijs, bedrijfsleider MO2.

Bram Kerkman, Regiomanager: “De komende jaren staat SkyLift met goede en persoonlijke service klaar om te bereiken wat voor de huurders van Woningbedrijf Velsen zo belangrijk is: Liften laten draaien!”

Jim Hanoeman, Sales Representative: “KONE stuurt op beschikbaarheid en kwaliteit, en willen daar verwachtingen in blijven waarmaken. Hoe blijven we klant- en bewonertevredenheid hooghouden en blijven we oog houden op duurzaamheid. We monitoren preventief onderhoud, sturen waar nodig tijdig bij en spreken elkaar daar regelmatig over.”

“Vanaf januari 2021 is de samenwerking gestart met Donken Liftadvies. Met hun kennis van de markt en de ervaring binnen woningcorporaties zijn zij in staat om het beheer van onze liftinstallaties uit handen te nemen en ons te adviseren om de installaties op het gewenste kwaliteitsniveau te houden”, zegt Johan van Zunderen, projectleider Planmatig Onderhoud bij Woningbedrijf Velsen.