Skip to main content

Bijeenkomst Waal- en Dolfijnstraat op 26 oktober in gemeentehuis Velsen

By 15 oktober 2021Nieuws

Wonen aan de Waalstraat of Dolfijnstraat

Woningbedrijf Velsen, de gemeente en de Huurdersraad hebben de handen ineengeslagen en zijn gestart met een participatietraject voor de nieuw te ontwerpen en te bouwen woningen aan De Waalstraat en Dolfijnstraat. In september zijn we in gesprek gegaan met bewoners, omwonenden en andere geïnteresseerden over samenleven in het gebouw, samenleven in de buurt, verkeer en parkeren, beeld en uitstraling, duurzaamheid en openbare ruimte en voorzieningen.

Presenteren uitkomsten

Na deze themasessies is het tijd voor de volgende stap. Alle mogelijkheden, bijzonderheden, uitdagingen en kansen zijn besproken, gewogen en getoetst. Op 26 oktober staat een volgende bijeenkomst op de agenda waar we uitkomsten presenteren en verder de diepte ingaan om te komen tot een gezamenlijk gedragen plan voor deze mooie locatie aan de rand van de duinen en de entree van IJmuiden.

Geïnteresseerden, bewoners en omwonenden zijn wederom van harte welkom om 26 oktober van 19.00 – 21.00 uur in gemeentehuis Velsen verder mee te praten en te denken.

Aanmelden kan via waaldolfijn@wbvelsen.nl

Meer informatie: Waal/Dolfijn